VELON INDUSTRIAL INC.

Velon Industrial Inc. iku sawijining perusahaan anjog saka dhuwur hoses fleksibel technical lan supplier kumpulan selang.
Sinau luwih lengkap

WESELURUH ndonya

Velon Industrial Inc. minangka produsen selang fleksibel teknis dhuwur lan pemasok rakitan selang.The Velon account wis cepet akeh saka kekiyatan minangka produk lan layanan kita gain pangenalan donya wiwit 2009.
Map tandha01 tandha02 tandha03 tandha04 tandha05 tandha06 tandha07 tandha08 tandha09
  • calendar calendar

    40+

    Alun-alun Sewu
    Lini Produksi Meter
  • installation installation

    180+

    Cairan pinter
    Fasilitas lan Perlengkapan
  • country country

    5+

    Alun-alun Sewu
    Gudang Modern Meter
  • d&bcerti d&bcerti

    80+

    Riset Lan
    Teknisi Pengembangan

KENAPAPILIH VELON

A LEADING PRODUSEN OF HIGH
SELANG FLEKSIBEL TEKNIS

Kaluwihan VELON HOSE

  • 1

    DhuwurKINERJA

  • 2

    KOMPETITIF
    HARGA

  • 3

    EFISIENPELAYANAN

Kontrol kualitas

We kudu pusat test profesional lan proses kontrol kualitas pas kanggo ngontrol kualitas saben kemajuan strictly kanggo kualitas dipercaya.Pusat inspeksi kita dilengkapi luwih saka 30 peralatan tes kalebu tes impuls dinamis Omega lengkap, rig tes kanggo kinerja sakabehe selang tekanan tinggi diameter gedhe, rig tes tahan geni sing beda miturut ISO15541, ruang uji dekompresi gas skala lengkap, industri borescope, tension/elongation/adhesion testing machine, pressure testing system up to 400Mpa for high pressure testing, rubber rheometer, ozon resistance testing chamber, -60 ℃ suhu ultralow testing chamber, low temperature impacting testing machine, inspeksi/analisis instrumen, lan liya-liyane.

Riset lan Pangembangan

Velon punika pamuka anjog saka selang kualitas dhuwur, kumpulan selang ing sawetara saka sudhut kualitas dhuwur lan teknologi canggih.Riset lan Pangembangan minangka salah sawijining aset Velon sing paling dihargai.

Ing laboratorium Velon, insinyur khusus kerja kanggo formulasi lan pangembangan bahan mentah lan produk setengah rampung, kalebu struktur selang, proses produksi lan teknologi crimping.

Ngembangake solusi teknis anyar ngidini Velon ngadhepi tantangan saben dina, uga mbantu Velon nambah pengalaman lan katrampilan ing sektor kasebut, sadurunge ndeleng panjaluk para pelanggan.

Swara 10 taun kepungkur, Velon wis kasil ngembangake lan manèka hoses selaras kanggo pasar beda.Mbutuhake, implementasine saka desain tartamtu supaya diwenehi keuntungan luwih loro saka titik tinggi tampilan lan efficiency produksi kanggo pangguna.

Desain Selang

Tim desain selang profesional nyedhiyakake dhukungan teknis lan solusi khusus kanggo pelanggan kayata: desain, analisis, simulasi, tata letak instalasi, analisis kegagalan, dhukungan pelanggan kanthi layanan pilihan produk kanthi lengkap, ngoptimalake struktur produk, nambah kinerja produk kanggo nambah layanan. urip, panuntun dhumateng instalasi, operasi, aftercare lan re-sertifikasi.Label pribadi lan kemasan khusus kasedhiya.

Manufaktur Cerdas lan Pangembangan Ijo

Nanggepi "netralitas karbon" lan promosi pangembangan industri ijo lan kurang karbon, Velon nggunakake teknologi produksi lan peralatan teknis sing canggih ing donya kanggo nggawe pabrik cerdas "ekonomi rendah karbon, manufaktur ijo", lan nggabungake perlindungan lingkungan liwat saben link produksi, lan abang sampah kelingan, ulang, lan harmlessness saka sumber produksi.

kemampuan Velon perusahaan lan tingkat ing ngadeg-piyambak, workshop, pabrik lan manufaktur cerdas sakabèhé wis terus-terusan apik ing taun anyar.Nggabungake teknologi IT generasi anyar kanthi produksi selang karet, kanthi tujuan kanggo nyederhanakake manajemen, nambah kualitas, nyuda biaya lan nambah efisiensi, lan dadi perlindungan lingkungan ijo.

Komitmen lan Layanan

Slogan kita:

Kinerja Dhuwur

Pabrikan khusus


Kita setya kanggo safety lan kinerja optimal:

• 100% bahan mentahan prawan

• Canggih, negara-saka-saka-gambar peralatan gedhe kapasitas

• Kaku ing-proses pengawasan lan kontrol

• Sistem Kualitas disusun kanggo tundhuk karo ISO

• Reputasi banget kanggo produk kualitas lan pangiriman pas wektune


Layanan Lokal:

Kita ngarahake nyedhiyakake solusi kanggo masalah individu kanthi cepet lan efisien kanthi nggawe kantor lokal ing pasar utama.Ing mangsa ngarep 24/7 saben Layanan Darurat lokal kasedhiya lan sampeyan bisa ngandel yen kita bakal ana kanggo sampeyan.

  • installation installation

    KONTROL KUALITAS

  • country country

    PANALITEN lan PEMBANGUNAN

  • installation installation

    DESIGN HOSE

  • country country

    PEMBANGUNAN CERDAS LAN Ijo

  • installation installation

    KOMITMEN lan LAYANAN